Vrijstaande stro woning te Ommen

Gepubliceerd door admin op

Deze vrijstaande woning staat op een ruime kavel te Ommen. Vanuit het landschapsplan is er gekeken naar de materialisatie van de woning. Samen met de opdrachtgever is er een programma van eisen opgesteld in combinatie met een moodboard. Vanuit dit moodboard in combinatie met het landschapsplan is deze stro woning ontworpen.

Naast de wanden van stro is het dak voorzien van riet waardoor het dak en de wanden co2 opneemen en de natuur hierin versterkt. Bij het orienteren van deze woning op de kavel is rekening gehouden met een optimaal zonplan zodat er weinig verwarming en koeling nodig is. Om het ontwerp compleet te maken zijn er een aantal eiken touches in het ontwerp meegenomen voor het karakter van de woning.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top